Monday, July 26, 2004

Kauhea täti

No niin, nyt suku on antanut minulle virallisen luvan käskeä L.:aa painumaan vittuun sekä pahoinpidellä sitä tarpeen mukaan. Olisin kyllä voinut tehdä tämän kaiken ilman niiden lupaakin. Siinä, että minulle kerrotiin tästä erikseen, on tietynlaista "me olemme kaikki jo yrittäneet kesyttää L:aa, ja nyt on sinun vuorosi, tyttöseni"-sävyä. En hetkeksikään kuvittele, että voisin opettaa hänelle mitään sellaista, mitä edellisen 65:n vuoden aikana maailma ja suku eivät olisi opettaneet.

En kuitenkaan aio harrastaa väkivaltaa muuten kuin itseni, omaisuuteni tai viattomien sivullisten puolustamiseksi. Luultavasti seuraan yhtä Jukan neuvoa ja kerron, että mun luona on kamala remontti.

Kun L. ja sen mies tulivat viimeksi käymään Helsingissä, mikä oli 8 vuotta sitten, ajatus koko viikonlopun viettämisestä niiden kanssa oli aivan yhtä kamala kuin nytkin. Silloin onnistuin selittämään heille, että Tukholmakin on hyvin kaunis kaupunki, ja lähettämään heidät sinne päiväksi. Nyt sama temppu ei enää onnistune - vai toimisiko se myös Tallinnan kanssa? Hmmm...


No comments: